Събития

opendays
Елате и се запознайте Съществително университет на нашите дни на отворените врати

Търсите доброто образование, което ще ви даде възможности за добро бъдеще? Ние тук в Ноон Университет за приложни науки, Холандия, сме готови да ви помогнем да намерите подходящото образование, което ще ви помогне да постигнете целите си. Нашият Ден на отворените врати е чудесен начин да разберете коя посока трябва да вземете.Air Day

Денят на Авиациата идва, да бъдат готови!


През май тази година ще проведем нашата годишна Day Air. Това е добра възможност за студент да направи връзки в света на космическите изследвания са били най-много космически компании тук, в Холандия показват страхотни интерес към това събитие.

Ние също сме много развълнувани да обявим, че този ден ще бъде много специален, защото ние също имат представители от .

Code

Noon Robo Hackathon!


Страхотна новина за нашите ИТ студенти! Събитието ще се проведе на 27 ноември, 2016 г.! Всички студенти са добре дошли! Тя ще последно в продължение на 36 часа, така донесе Ур одеяла и енергийни напитки! В края на Hackathon, всички роботи ще бъдат представени и топ 3 най-добрите роботи, избран от жури, ще бъдат възнаградени с награди! За повече информация се свържете ни най-I-проучване. Ще се видим скоро!

Open Workshop

Отворено упражнение за ИТ студенти в Холандия. 14h на 11.15.2016


Скъпи студенти, ние от Noon Университет за приложни науки организират събитие за всички ИТ студенти в Холандия. Той ще вземе участие от 14 часа до 18 часа на 11.15.2016 в нашия цех Hall. Трябва да се донесе собствен лаптоп, тъй като тя няма да бъде предоставена. Ние ви чака!

Новини

James Gosling

Лекция от Джеймс Гослинг


Ние тук в Noon университет сме много горди да обявим, че ние ще се налага Джеймс Артър Гослинг като лекция за гости за нашите ИТ студенти. Г-н Гослинг е най-доброто ноу за това, че баща на езиците за програмиране на Java. Г-н Гослинг също имам лоша слава за авторство на Гослинг Emacs и също е изобретил система прозоръчна новини.

Лекцията ще бъде на 16 октомври в 17:00 часа в основния лекционната зала.

Math

6 победители в Националния Холандски Математически турнир!


Двама от нашите ученици са получили златен и сребърен медал и четири завършен топ 10 в Националната холандците Математическото състезание! Ние сме много щастливи за успеха на нашите трудолюбиви студенти и им желая най-доброто от LU CK в техните бъдещи състезания и се надяваме, че може да ни донесе много повече победи!

Sport Image for HBO Sport

HBO Sports разположение този месец на половин цена само за 40 евро.


От откриването на университет Noon ние празнуваме с вас и този месец HBO Sports ще бъде на половин цена за вас. Ела по обяд Проучване да купи твоя.

Предлага се до края на ноември!
Практична информацияНамерете Ноон във Фейсбук!