Информационни технологии


За курса


Можете ли да представите себе си, работещ за развитие на уебсайт, или програмиране? Ако отговорът е да, този курс е точно за вас.Информационните технологии като включва всичко, свързано с вградени системи, които е, дизайн и програмиране системи, които съдържат един компютър или микроконтролер, че не се вижда отвън. Electronics обикновено е част от интегрираната система, и десет мехатроника също са доста ангажирани. Мислете за автономна робот, безпилотен самолет или смарт бебе монитор.

Възможности за кариера


По времето, когато завършат, тя ще бъде напълно готов за кариера в света на ИТ. Ще се разбере действието на най-новите иновативни технологии и ноу как можете да приложите тези технологии в практиката за крайните потребители. Поради голямото търсене на специалисти, широк кръг от работни места са на една ръка разстояние. Така например, в зависимост от хода сте следвали, че е голяма организация, вътре в IT компания може да се залови за работа вътре в IT отдела специализиран или бихте могли да се справя сама като програмист или ИТ анализатор
Можете да решите да търсите работа в Холандия, но бихте могли да започнете кариерата си във вашата страна или на друго място. А ако предпочитате да продължи с образованието си, няма проблем там. В Холандия, има много възможности за по-нататъшно разширяване на знанията си.


Практична информацияНамерете Ноон във Фейсбук!